Een werkplek in Pakhuis Dekker is werkelijkheid geworden. Na 3 jaar aan het gebouw gewerkt te hebben ga ik nu voor onbepaalde tijd in het gebouw werken aan andere mooie projecten. Elke dag feest!

Samen werken

Gelukkig zit ik niet alleen. Het idee is dat Pakhuis Dekker een mini-broedplaats wordt voor creatievelingen en gelijkgestemden uit Heiloo en omgeving. Op de ‘kantoorverdieping’ is plaats voor 8 vaste werkplekken 2 flexplekken. Behalve AvoRO zijn er nog 4 bedrijven die zich inmiddels geïnstalleerd hebben in het Pakhuis. Ik introduceer graag mijn gezellige collega’s:

Maker van visuele uitingen in de breedste zin van het woord. Van animaties tot tentoonstellingen.

Fotografie. Van het eerste idee tot nabewerking. Portretten, culinair, zakelijk en documentaire.

Grafisch ontwerp. Van logo tot brochure ontwerp en van website tot personeelsblad.

Beeldend kunstenaar. Maakster van voornamelijk figuratieve beelden van klei, brons en beton.

Kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in maatwerk reizen naar het zuidelijk halfrond.

De werkplek

Momenteel kamperen wij met onze computers, boeken, camera’s, schetsrollen, etc. in het pakhuis. Want in een bijzonder pand hoort een bijzondere werkplek.

Die bedenk je niet in een dag. In een serie brainstormsessies denken we samen na over hoe we invulling gaan geven aan de ruimte. Nu de eerste sessies zijn geweest heeft AvoRO een impressie gemaakt van een lekker grote ‘stamtafel’. Twee bij negen meter om precies te zijn. Hier kan door 8 personen gelijktijdig aan gewerkt worden. Door de tafel (flink) wat overmaat te geven kunnen de ‘tafelgasten’ meer of minder ruimte innemen. Op de kop(pen) van de tafel kan overlegd worden. Het idee is om de tafel op te hangen aan de bestaande houten draagconstructie. Zo kan je op iedere plek aanschuiven aan tafel zonder last te hebben van hinderlijke tafelpoten. Een meubelproject tussendoor. Supergaaf om te doen!


(afbeelding: impressie ‘stamtafel’ Pakhuis Dekker)

Nieuwsgierig? Neem gerust even contact op om te komen kijken. Dit kan ook als je nog op zoek bent naar een gave, inspirerende werkplek. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Tagged with: , , , , ,